Kundreferenser

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder

Här ser du några av våra kundreferenser. Idag samarbetar vi med några av Sveriges ledande industriföretag, som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen i respektive bransch. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder för att kunna växa och utvecklas tillsammans med dem. Några kundreferenser vi kan nämna är Swisslog och Maskin Mekano.

Maskin Mekano är ett familjeföretag som levererar gedigen utrustning till entreprenadbranschen. Företaget är marknadsledande inom mobil, kvalificerad siktning. Det är produkter som sorteringsverk och prestandasiktar i genomtänkt design och robust konstruktion. Samtliga sorteringsverk är eldrivna och förbrukar oerhört lite bränsle. Sorteringsverk Lv 302 T3 är en av produkterna där våra komponenter ingår.

Lv 302 T3

Swisslog Logistics Automation

Swisslog formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet och flexibilitet.

Målsättningen är att bli en komplett leverantör av redskap inom truck, entreprenad, lantbruk och materialhantering. 2019 förvärvades FS Skopan av Anza Rostfritt & Smide för att utöka produktsortimentet.

Lv 302 T3